De vakantie VS vieren

Een van de meest bekende feestdagen in de VS is de Thanksgiving-vakantie. De grootste parade van het land, de Thanksgiving Day Parade van de Macy, vindt plaats op 28 november in New York City. Het beschikt over praalwagens, ballonnen en gekostumeerde artiesten. Veel verkoopevenementen worden ook rond deze tijd van het jaar gehouden. Hier zijn enkele idee├źn om u te helpen de vakantie in de VS te vieren. Hieronder staan enkele dingen die u tijdens de vakantie in het land moet doen.

Kerstmis is een religieuze vakantie in de Verenigde Staten die zowel door christenen als niet-christenen worden gevierd. De vakantie culmineert op 25 december, met traditionele familiebijeenkomsten en geschenken. Het is de laatste federale vakantie van het jaar en een populaire reis- en winkelvakantie. Hoewel de meeste mensen Kerstmis vieren tijdens de wintermaanden, is het een goed moment om het land tijdens dit seizoen te bezoeken. Om het beste uit de vakantie te halen, plan je uw reisschema en boekaccommodatie ruim van tevoren.

Er zijn veel andere nationale feestdagen die Amerikanen het hele jaar door vieren. Columbus Day eert de ontdekkingsreiziger Christopher Columbus. Sommige regio’s vieren het anders, waaronder indianen en inheemse volkeren. Veterans Day eert bijvoorbeeld alle militaire veteranen en werd oorspronkelijk gevierd met een kalkoendiner. In sommige regio’s wordt deze vakantie helemaal niet waargenomen. De meerderheid van de Amerikanen neemt echter vrije tijd voor deze vakantie. De federale overheid van de Verenigde Staten heeft veel beleid met betrekking tot vakantieuren.

Scroll naar boven